Over ons

Bedankt voor je bezoek aan onze site. Ik kan me indenken dat je wilt weten bij wie je online winkelt en daarom stel ik me graag even voor. Mijn naam is Linda Besten en ik ben in 2010 met mijn webwinkel KidsPlaza.nl begonnen. Het idee voor een webwinkel was er al langer, maar ja, wat ga je verkopen? Op deze zoektocht kwam ik in aanraking met het Amerikaanse merk Sunshine Kids, dat inmiddels Diono heet. Zij hadden een aantal producten, die ik als moeder van 2 kinderen erg handig vond en nog nooit in Nederland had gezien. Zo ben ik met 1 merk begonnen en heb ik dit in de loop der jaren uitgebreid tot het huidige assortiment. Omdat het zo druk is geworden en het alleen niet meer te doen is, is mijn man Denny sinds 2014 ook werkzaam in het bedrijf. KidsPlaza.nl is dus een echt familiebedrijf.

Vrijwel alle producten uit het assortiment worden door onszelf gebruikt en/of getest. Wij willen namelijk geen artikelen verkopen, waar we niet achter staan. Soms maken we ook zelf foto's en video's van de artikelen. Zo zul je onze kinderen Donna en Levi op diverse afbeeldingen en in een aantal productfilmpjes tegenkomen. 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Op e-mail wordt altijd snel gereageerd. Telefonisch zijn we het best bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur, maar je mag ook gerust 's avonds of in het weekend bellen. Wordt er niet opgenomen, spreek dan iets in, zodat we terug kunnen bellen. 

Donna-en-Levi-met-wetsuits-Babiators-zonnebrillen-Ezyrollers    

Kidsplaza.nl

Wijheseweg 13 
8101 MA Raalte

  0572-853153
   06-53453147

  info@kidsplaza.nl

Veilig betalen

  bankoverschrijving PayPal  

Keurmerken 

Webshop Keurmerk - Veilig online winkelen bij KidsPlaza.nl   European Trustmark - Veilig online winkelen bij KidsPlaza.nl

 

Verzendkosten

Nederland max. € 3,95
GRATIS verzending vanaf € 55,-

Belgie max. € 6,95
GRATIS verzending vanaf € 75,-

Wij verzenden je bestelling met PostNL