Alles voor onderweg, op vakantie & in het zwembad

Over ons

Wij zijn Linda Besten en Denny te Wierik. Samen runnen we onze webshop KidsPlaza.nl. Wij zijn getrouwd en hebben 2 kinderen. Vrijwel alle artikelen uit het assortiment zijn door onszelf gebruikt en/of getest. Wij willen namelijk alleen artikelen verkopen, waar we 100% achter staan. Soms maken we ook zelf foto’s en video’s. Zo zul je onze kinderen Donna en Levi op diverse afbeeldingen en in een aantal productfilmpjes tegenkomen.

kidsplaza webshop familienbedrijf

Familiebedrijf Raalte

Als je contact met ons opneemt, dan ben ik (Linda) degene die je aan de telefoon krijgt of je mail beantwoord. Geen keuzemenu, geen wisselende contactpersonen. Elke zin die je op deze site leest is door mij getypt. Wij nemen nooit klakkeloos productomschrijvingen van leveranciers over. Denny pakt je bestelling in en is dus vaak in ons magazijn te vinden. Dat magazijn hebben we bij ons huis gebouwd, geheel in landelijke sfeer. Geen industriepand met robots en lopende banden dus! Het is heel fijn dat we ons bedrijf nu aan huis hebben.

Familiebedrijf aan huis    Magazijn landelijk

PostNL komt elke werkdag alle bestellingen bij ons in Raalte afhalen. Woon je in de buurt en wil je iets bekijken of passen? Dat kan! We hebben geen standaard openingstijden, dus laat maar weten wanneer het jou het beste uitkomt.

KidsPlaza.nl bestaat sinds 2010. Het idee voor een webwinkel was er al langer, maar ja, wat ga je verkopen? Op deze zoektocht kwam ik in aanraking met het Amerikaanse merk Sunshine Kids, dat inmiddels Diono heet. Zij hadden een aantal producten, die ik als moeder van 2 kinderen erg handig vond en nog nooit in Nederland had gezien. Zo ben ik met 1 merk begonnen en heb ik dit in de loop der jaren uitgebreid tot het huidige assortiment. Omdat het zo druk werd en het alleen niet meer te doen was, is Denny sinds 2014 ook werkzaam in het bedrijf. Onze kinderen helpen ook steeds vaker met voorraad aanvullen en bestellingen inpakken. KidsPlaza.nl is een echt familiebedrijf, waar we erg trots op zijn.

We zijn nu ook bezig met het opzetten van PartyPlaza.nl. Neem er maar eens een kijkje, dan kun je zien waar we mee bezig zijn.