Alles voor onderweg, op vakantie & in het zwembad

Wat is het verschil tussen EasySwim Pro en Fun?

Het EasySwim Pro drijfpakje is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de zwemles. Het EasySwim Fun zwemvest is speciaal ontwikkeld voor recreatief gebruik. EasySwim Pro heeft minder drijfvermogen om kinderen tijdens de zwemles te stimuleren zoveel mogelijk zelf te doen. EasySwim Fun heeft meer drijfvermogen voor extra veiligheid tijdens het recreatief zwemmen. Je kunt het EasySwim Pro drijfpakje ook recreatief gebruiken. Het EasySwim Fun zwemvest gebruiken voor zwemles kan niet.

Het EasySwim Pro drijfpakje is 2-delig en bestaat uit een zwemvest met 4 uitneembare drijvers (2 voor, 2 achter) en een bijpassende zwembroek. Het EasySwim Fun zwemvest is alleen een zwemvest en heeft 3 uitneembare drijvers (1 grote, 2 kleine).

Een ander verschil tussen EasySwim Pro en Fun is het materiaal. Pro is gemaakt van nylon/lycra en Fun van neopreen (waar ook duikpakken van worden gemaakt). De stof van EasySwim Pro is van een duurzamere kwaliteit, omdat het pakje met zwemles intensief gebruikt wordt. Ook is de stof dunner en soepeler.

Verschil tussen EasySwim Pro en Fun op een rij:

Verschil tussen EasySwim Pro en Fun

Overeenkomsten EasySwim Pro en EasySwim Fun:

  • De rits van het zwemvest kan aan de voorkant of aan de achterkant gedragen worden. Als je bang bent dat je kind het zwemvest zelf uitdoet, dan kun je de rits beter aan de achterkant doen.
  • Beide hebben het drijfvermogen zo over het lichaam verdeeld, dat kinderen optimale bewegingsvrijheid hebben. Met EasySwim kunnen ze de zwemslagen oefenen. Dit gaat niet met zwembandjes om de armen.
  • EasySwim Pro en Fun zijn zwemhulpmiddelen en géén reddingsvesten.
  • Beide bieden UPF 50+ bescherming tegen de zon.

 

Mocht je nog vragen hebben over het verschil tussen EasySwim Pro en Fun, neem dan gerust contact met ons op.